Van Huijgevoort: \'Steentje bijdragen aan promotie Excelsior\'

Van Huijgevoort: \'Steentje bijdragen aan promotie Excelsior\'

Mats van Huijgevoort gaat op huurbasis tijdelijk de gelederen van Excelsior versterken. De speler komt over van Feyenoord.

Eerder dit jaar tekende de negentienjarige aanvoerder van Oranje onder 19 een nieuwe verbintenis bij Feyenoord, dat hem tot medio 2015 aan de grootste club van Rotterdam bindt. De verdediger uit Loon op Zand trainde het afgelopen seizoen al vast tweemaal in de week mee met de selectie van Feyenoord. In de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo maakte hij zijn debuut in het basiselftal.

,,Na een aantal goede gesprekken met de coach van Excelsior, Leon Vlemmings, en met Feyenoord heb ik besloten ervoor te kiezen om verhuurd te worden'', aldus Van Huijgevoort. ,,Ik kan me goed vinden in de werkwijze van de trainer.''

Bij het naar de eerste divisie gedegradeerde Excelsior hoopt Van Huijgevoort veel speelminuten te maken. ,,Ik ben ervan overtuigd dat ik grote stappen kan maken in mijn ontwikkeling als ik veel aan spelen toe kom. Uiteraard is het mijn doel om weer zo snel mogelijk terug te keren bij Feyenoord. Maar eerst wil ik mijn steentje bijdragen aan de terugkeer van Excelsior naar de Eredivisie.''

Read more about
Van Huijgevoort
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments