El Ahmadi vertrekt definitief naar Aston Villa

El Ahmadi vertrekt definitief naar Aston Villa

Karim El Ahmadi zal zijn loopbaan definitief in Engeland voortzetten. De middenvelder verruilt Feyenoord voor Aston Villa en zal volgend seizoen dus te bewonderen zijn in de Premier League. El Ahmadi verbleef de afgelopen dagen in Birmingham bij zijn nieuwe club, maar de international nam vandaag afscheid van zijn voormalige ploeggenoten en alle andere personen bij Feyenoord, waarbij hij hun bedankte voor zijn periode bij de Stadionclub. Maandag zal de Rotterdamse club het via haar officiële kanaal bekend maken, zo weet FR12.nl.

Ricky van Haaren was eveneens aanwezig in De Kuip. Ook hij nam afscheid van zijn voormalige collega's. Van Haaren vertrekt naar VVV-Venlo, waar hij twee weken geleden een tweejarig contract ondertekende. De transfervrije middenvelder hoopt in Limburg weer aan spelen toe te komen. Bij Feyenoord kwam de 21-jarige voetballer namelijk slechts tot 19 optredens in ruim 3 jaar.

Read more about
El Ahmadi Van Haaren
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments