MvG: \'Ambitieuze doelstelling Feyenoord later bekend\'

MvG: \'Ambitieuze doelstelling Feyenoord later bekend\'

Feyenoord zal aan het begin van september de doelstelling voor het seizoen 2012/2013 uitspreken. Die zal net als vorig jaar ambiteus zijn. Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord: "In september zullen we intern met elkaar gaan zitten. Dan moeten we eerst bekijken hoe de groep eruitziet, want tot 1 september kan er nog van alles gebeuren. Ook kunnen andere teams zich nog erg versterken. Daarna zullen we een ambitieuze doelstelling naar buiten brengen. Dat hoort bij een club als Feyenoord."

Vorig seizoen was de ambitie van Feyenoord om bij de beste vijf ploegen van de eredivisie te eindigen. Met een tweede plaats werd die doelstelling ruim overtroffen. Van Geel: "In het welkomstpraatje hebben Ronald Koeman en ik tegen de spelersgroep gezegd dat, als we net als vorig seizoen een hecht team vormen, er weer van alles mogelijk is. Zeker in een competitie als de eredivisie, waar veel ploegen gewaagd zijn aan elkaar."

Read more about
doelstelling
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments