'Juventus onderhandelt met City over transfer Guidetti'

'Juventus onderhandelt met City over transfer Guidetti'

Volgens diverse Italiaanse kranten is Juventus in onderhandeling met Manchester City over een transfer van Feyenoord-spits John Guidetti, die dit seizoen op huurbasis speelt in De Kuip. De club uit Turijn zou bereid zijn om de hoofdprijs te betalen voor de Zweedse aanvaller. Het prijskaartje dat aan Guidetti hangt zou rond de acht miljoen euro bedragen. Media uit Italië melden dat een delegatie van Juventus binnenkort afreist naar Manchester om verder te praten over een transfer.

Guidetti maakt momenteel furore in Rotterdam en staat op het verlanglijstje van diverse Europese topclubs. Eerder werden ook Bayern München en Arsenal in verband gebracht met de 19-jarige Zweed, die volgende week zijn twintigste verjaardag viert. Guidetti vond in 21 wedstrijden voor Feyenoord liefst 19 keer het net.

Technisch directeur Martin van Geel hoopt John Guidetti ook volgend seizoen te mogen begroeten bij Feyenoord. De kans dat de topscorer van de Rotterdammers dan in een ander shirt speelt lijkt echter groter. Zelf houdt Guidetti zich nog niet bezig met zijn toekomst.

Read more about
Juventus Manchester City
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments