Rob Jansen: 'Fer maakt seizoen af bij Feyenoord'

Rob Jansen: 'Fer maakt seizoen af bij Feyenoord'

FC Twente heeft Feyenoord inzake Leroy Fer weliswaar 'an offer they can't refuse' gedaan, maar volgens zaakwaarnemer Rob Jansen is een transfer naar Enschede niet meer aan de orde. "Wij zijn er klaar mee. Het heeft allemaal te lang geduurd. Wij zetten er een punt achter", claimt de belangenbehartiger.

"Fer maakt het seizoen af bij Feyenoord en is daarna transfervrij", benadrukt Jansen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De clubs hebben lang genoeg de tijd gehad om tot een akkoord te komen. Leroy wil zich concentreren op Jong Oranje en Feyenoord. Hij zal de club pas na het seizoen verlaten."

Twente zou in één keer een bedrag van vijf miljoen euro willen overmaken, waar eerder een deal van circa vier miljoen plus een bonus in termijnen niet voldoende werd geacht door de club uit Rotterdam. Het aanstaande vertrek van Bryan Ruiz naar Fulham zorgt ervoor dat er geld vrijkomt voor de transfer van Fer, maar door de woorden van Jansen lijkt een overgang van Fer plots niet meer aan de orde.

Read more about
Jansen
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments