Rob Jansen liegt: 'Verklaring niet aangepast'

Rob Jansen liegt: 'Verklaring niet aangepast'

Rob Jansen geeft tegenover RTV Rijnmond aan dat de verklaring op zijn website over een mogelijke transfer naar FC Twente niet is aangepast. 'Er heeft één tekst op de website gestaan. Waar ze die andere vandaan hebben gehaald? Geen idee', aldus de belangenbehartiger van Leroy Fer.

FR12.nl verzekert echter aan haar bezoekers dat de tekst wel degelijk door het bureau is aangepast. FR12.nl citeert het deel dat zéker na enkele minuten is toegevoegd aan het stuk: 'Het is nu aan Feyenoord. Voor mezelf houd ik geen rekening meer met een transfer. Zoals de zaken er nu voorstaan loop ik volgend jaar transfervrij de deur uit. De club loopt miljoenen aan inkomsten mis. Ik hoop en verwacht dat iedereen tegen die tijd beseft dat het niet aan mij heeft gelegen.'

De kop van het artikel is ook veranderd. Waar eerst de quote: 'Wil er een mooi seizoen van maken bij Feyenoord' pronkte op sport-promotion.nl, valt er nu ''Leroy Fer verbaasd: Het is nu aan Feyenoord'' te lezen. FR12.nl kan ook melden dat het artikel enkele minuten offline heeft gestaan op de site. Het artikel verscheen op de site, waarna hij tijdelijk niet meer zichtbaar was en vervolgens weer op de site verscheen.

Het Algemeen Dagblad wist ook al een saillant detail de vermelden. 'De uitleg van technisch directeur Martin van Geel wekte aan de andere kant ook begrip bij Fer' is veranderd in 'De uitleg van technisch directeur Martin van Geel wekte verbazing bij Fer.'

Rob Jansen liegt: 'Verklaring niet aangepast'
Rob Jansen liegt: 'Verklaring niet aangepast'
Read more about
Jansen
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments