Beenhakker: 'Laten we er geen soap van maken'

Beenhakker: 'Laten we er geen soap van maken'

Mario Been heeft het bezoek van Leo Beenhakker in Spanje na zijn vertrek bij Feyenoord op prijs gesteld. De voormalig technisch directeur wil maandag in De Telegraaf echter niet te veel uitweiden over de vriendendienst. Been stapte vorige week op toen duidelijk werd dat de selectie niet meer achter hem stond. De oefenmeester stond twee seizoenen voor de selectie.

"Laten we er geen soap van maken. Kom op. Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen en gedaan wat ik wilde doen”, refereerde Beenhakker aan zijn ongemeen felle uithaal naar de Feyenoord-directie. "Mario en ik hebben een prima dag gehad. En daar wil ik het bij laten." Beenhakker stelde dat alles in scène is gezet en dat het vertrek van Been 'een aantal hoge heren' heel goed is uitgekomen. Ook vond hij het onbegrijpelijk dat een aantal jonge spelers over de continuïteit van de trainer gingen.

"Ik heb met grote verbazing kennis genomen van zijn teksten", vertelt technisch directeur Martin van Geel. "Het zijn uitspraken uit blinde rancune. Het statement dat algemeen directeur Eric Gudde al heeft afgegeven, daar sluit ik me volledig bij aan. Bovendien heb ik in contractbesprekingen met spelers als Leroy Fer, Ron Vlaar en Georginio Wijnaldum (ten aanzien van Been, red.) nooit signalen opgevangen die de alarmbellen zouden moeten doen rinkelen."

Read more about
Beenhakker
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments