Gudde: 'Beenhakker behoort zich op de vlakte te houden'

Gudde: 'Beenhakker behoort zich op de vlakte te houden'

Feyenoord heeft begrip voor de gevoelens van Mario Been. Ook de directie van de Rotterdamse club betreurt het dat de trainer als gevolg van een spelersopstand vertrok. Dat de trainer steun krijgt van Leo Beenhakker, begrijpt de Feyenoord-leiding ook.

Maar de aantijgingen van Beenhakker in de richting van de directie zetten kwaad bloed bij algemeen directeur Eric Gudde. „Ik heb al eerder aangegeven niet meer in te willen gaan op de talrijke kwalificaties, insinuaties en onjuistheden die Leo Beenhakker terugkerend over Feyenoord en de leiding van Feyenoord verkondigt. Hoewel de verleiding zeker deze keer groot is, houd ik me daar ook nu aan.”

„Verder ga ik niet in op de woorden van Beenhakker, waar andermaal de rancune vanaf druipt. Laat ik alleen nog zeggen dat ik niet snap dat iemand die tot op de laatste cent is uitbetaald na door eigen optreden weinig chic te zijn vertrokken, kennelijk op geen enkele wijze het gevoel heeft dat hij wellicht zelf ook dingen niet helemaal goed heeft gedaan en zich daarom enigszins op de vlakte zou behoren te houden.”

Read more about
Beenhakker
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments