Roy Makaay 9 mei te gast in Studio Voetbal

Roy Makaay 9 mei te gast in Studio Voetbal

De NOS zet zondag 9 mei tussen 19.00 en 19.54 uur de hoogtepunten van de eredivisiejaargang 2009/2010 op een rij. In ruim vijftig minuten worden beelden aaneengeregen van de tot de laatste speeldag spannende titelrace van FC Twente en Ajax, de mooiste goals en voetbalmomenten van de 34 speelronden.

Later op de avond – van 22.40 tot 23.35 uur – staat vervolgens ook NOS Studio Voetbal in het teken van terugkijken. Ex-international en Feyenoord-spits Roy Makaay, die eerder vandaag bekendmaakte na dit seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarrière, schuift aan bij presentator Jack van Gelder.

Behalve de terugblik op het eredivisieseizoen, zijn in de uitzending van 19.00 uur op Nederland 1 ook samenvattingen te zien van de twee play-offwedstrijden om een ticket voor de Europa League die eerder die middag worden gespeeld. De presentatie van deze uitzending is in handen van Tom Egbers, het vaste gezicht van NOS Studio Sport Eredivisie.

NOS Studio Voetbal-gast Roy Makaay speelt donderdag 6 mei met Feyenoord de tweede finalewedstrijd om de KNVB-beker. De voormalig topscorer van Europa (2003) kwam eerder uit voor Vitesse, Deportivo La Coruna en Bayern München. Behalve Makaay zitten 9 mei ook de vaste gezichten Hugo Borst en Youri Mulder aan tafel. NOS Studio Voetbal is tussen 22.40 uur en 23.35 uur rechtstreeks te zien op Nederland 3 en www.nos.nl

Read more about
studio voetbal
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments